کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

درخواست حکیم درباره معافیت تحریمی عراق و واردات از ایران

درخواست حکیم درباره معافیت تحریمی عراق و واردات از ایران سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق خواستار معافیت تحریمی عراق برای واردات گاز و برق از ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 31
کد خبر: ۲۷۴۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام والمسلمین سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق در خطبه‌های نماز عید سعید فطر در بغداد به بررسی اوضاع داخلی عراق و اهمیت وحدت و برگزاری انتخابات پارلمانی پیش رو در عراق پرداخت.

 

وی در ادامه از جامعه بین‌المللی درخواست کرد که شرایط حساس عراق را در نظر بگیرد و معافیت‌‌های لازم را برای واردات گاز و برق از کشورهای همسایه، تا زمانی که پروژه‌‌های ملی خودکفایی انرژی تکمیل شود،  فراهم کند.

 

رهبر جریان حکمت ملی عراق با ابراز نگرانی از اوضاع خاورمیانه گفت: با نگرانی عمیق، ناآرامی‌‌های فزاینده در خاورمیانه و تشدید تنش‌ها میان قدرت‌‌های منطقه‌‌ای و بین ‌المللی را دنبال می‌‌کنیم، زیرا این وضعیت در صورت عدم مدیریت با حکمت و دوراندیشی، می‌تواند پیامدهای خطرناکی به همراه داشته باشد.

 

حکیم خاطرنشان کرد: بهترین راه‌ حل برای حفظ امنیت این منطقه حساس، رجوع به راهکارهای سیاسی، گفتگو و تفاهم متقابل میان طرف‌های درگیر است، در حالی که حقوق کشورها، که در قوانین و معاهدات بین‌ المللی تضمین شده، باید مورد تأکید و احترام قرار گیرد.

 

وی هشدار داد که وقوع یک جنگ تمام‌ عیار در این منطقه، محدود به کشورهای درگیر نخواهد بود، بلکه دامنه آن همه را در بر خواهد گرفت.

 

رهبر جریان حکمت ملی عراق با بیان اینکه عراق و کشورهای همسایه، در صورت گسترش این بحران، در مرکز طوفان قرار دارند، خواستار خویشتن‌‌داری، عقلانیت و پایبندی به منافع ملت‌ها و روی آوردن به منطق شد.

 

حکیم تصریح کرد که حکمت و توازن در این لحظه حساس یک تجمل سیاسی نیست بلکه مسئولیتی تاریخی در قبال نسل‌های آینده و آینده سراسر منطقه است.

 

وی همچنین بار دیگر بر موضع خود درباره مسئله فلسطین تاکید کرد و گفت: موضع ما در قبال مسئله فلسطین، روشن و ثابت است. ما بار دیگر حمایت قاطع خود را از ملت فلسطین و حقوق مشروع آنان اعلام می‌‌کنیم و از جامعه بین ‌المللی می‌‌خواهیم برای توقف فوری تجاوزات مستمر علیه غزه، اقدامی قاطع و فوری انجام دهد.

 

رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین نسبت به خطرات ناشی از نادیده گرفتن حقوق ملت فلسطین هشدار داد.

 

حکیم بر همبستگی خود با لبنان در برابر تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی تأکید و عنوان کرد: از جامعه بین‌ المللی و جهان عرب می‌‌خواهیم که لبنان را از نظر سیاسی و اقتصادی حمایت کنند تا این کشور بتواند با چالش‌های پیش‌روی خود مقابله کند.

 

وی همچنین در ادامه حمایت قاطع و پایدار خود را از راه‌ حل سیاسی مسالمت‌‌آمیز در سوریه به دور از هرگونه مداخله خارجی اعلام کرد و گفت: حملات علیه غیرنظامیان بی‌دفاع در تمامی مناطق سوریه، به‌ ویژه در سواحل سوریه را محکوم می ‌کنیم و بر اهمیت گفتگوی سوری-سوری که تضمین‌کننده وحدت و حاکمیت ملی سوریه است، تأکید داریم.

 

رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد که ما بر لزوم بازگشت سوریه به محیط عربی خود و آغاز تلاش‌ها برای بازسازی این کشور تأکید داریم و خواستار اقدامات مؤثر جهان عرب در این راستا هستیم.

 

حکیم همچنین خواستار همکاری عراق با دولت موقت سوریه برای مبارزه با تروریسم، افراط‌ گرایی و قاچاق مواد مخدر شد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار